Kennisbank

Welkom bij onze kennisbank

In onze kennisbank leggen we niet alleen uit hoe je het beste met A3 online omgaat. We ondersteunen je ook in het maken van de beste plannen voor jouw organisatie.

Webinar: Een (zo) SMART (mogelijk) jaarplan

Webinar: Een (zo) SMART (mogelijk) jaarplan

Op 28 Augustus heeft onze eerste webinar plaatsgevonden. Wil jij concrete handvatten om je jaarplan beter te maken? Kijk hem dan nu terug!

De grondlegger van de A3 methodiek, Henk Doeleman, neemt ons mee in de tips en tricks om je jaarplan duidelijk en concreet te maken.

Kijk terug op YouTube

Korte A3 introductie videos

In deze video's leggen we een onderwerp uit in 1-2 minuten. Dit is dé ideale manier om snel te leren hoe je het beste met A3 aan de slag gaat.

A3 methodiek in 100 seconden

Programmaplannen

A3 online handleiding

De handleiding legt je uit hoe je specifiek met A3 online aan de slag gaat. Kun je en knopje niet vinden? Ben je je wachtwoord kwijt? In de handleiding vind je alle info!

Bekijk de hele handleiding

Eerste stapjes met A3 online

A3 gesprek rapportage maken

Artikelen

Een missie en visie opstellen in 4 stappen

op: 10-09-2020

De missie en visie vormen het startpunt van strategische keuzes en plannen in je organisatie. Een missie geeft aan wat het bestaansrecht van jouw organisatie is. Een duidelijke visie bepaalt de stip op de horizon. Dit richtpunt geburik je als kompas om plannen, strategie en beleid te ontwikkelen.

Lees meer...

Tips voor een sterke en goede visie

op: 02-09-2020

In de praktijk blijkt het lastig om een goede visie te formuleren. Ben jij nieuwsgierig of jouw visie sterker of duidelijker kan? Aan de hand van 7 tips kan je jouw visie versterken.

Lees meer...

7 tips voor een krachtige missie

op: 17-08-2020

In de praktijk blijkt het soms lastig om je missie op een krachtige manier te formuleren. Ben jij er aan toe om jouw missie een stapje krachtiger te maken? Met deze 7 simpele tips zorg je voor een duidelijke, heldere en concrete missie die een goede basis vormt voor jouw strategie en plannen.

Lees meer...