Kennisbank

Welkom bij onze kennisbank

In onze kennisbank leggen we niet alleen uit hoe je het beste met A3 online omgaat. We ondersteunen je ook in het maken van de beste plannen voor jouw organisatie.

Webinar: Een (zo) SMART (mogelijk) jaarplan

De grondlegger van de A3 methodiek, Henk Doeleman, neemt ons mee in de tips en tricks om je jaarplan duidelijk en concreet te maken.

Tijdens de webinar geven we uitleg en voorbeelden over hoe je een jaarplan zo concreet en duidelijk mogelijk kan maken. Hoe beter je je jaarplan formuleert, hoe beter je kunt (bij)sturen en hoe effectiever je bent!

Meld je aan op LinkedIn

Korte A3 introductie videos

In deze video's leggen we een onderwerp uit in 1-2 minuten. Dit is dé ideale manier om snel te leren hoe je het beste met A3 aan de slag gaat.

A3 methodiek in 100 seconden

Programmaplannen

A3 online handleiding

De handleiding legt je uit hoe je specifiek met A3 online aan de slag gaat. Kun je en knopje niet vinden? Ben je je wachtwoord kwijt? In de handleiding vind je alle info!

Bekijk de hele handleiding

Eerste stapjes met A3 online

A3 gesprek rapportage maken

Artikelen

4 Resultaatgebieden: Wie zijn jouw stakeholders?

op: 29-07-2020

Als je een plan maakt is het belangrijk om te weten op wie dat plan impact heeft. Is het voor jouw duidelijk wie dit zijn? In dit artikel leggen we je uit wat de verschillende resultaatgebieden inhouden, hoe deze in relatie staan tot jouw team of organisatie en hoe je deze gebruikt.

Lees meer...

Het belang van een goede visie

op: 28-07-2020

Bijna elke organisatie heeft er wel een: een visie. Een visie is van groot belang voor je jaardoelen en bedrijfsstrategie. Maar waarom is de visie zo belangrijk? En wat is een visie eigenlijk?

Lees meer...

De beste vragen voor een goede en gedragen missie

op: 22-07-2020

De missie vormt, samen met de visie, de voedingsbodem voor je strategie en bepaalt daarmee de acties die je neemt. Omdat het de basis is, is het van belang dat deze missie goed is. Maar wat is een goede missie? En hoe zie je dat die gedragen is binnen de organisatie?

Lees meer...