Webinar - Een (zo) SMART (mogelijk) jaarplan

Gratis Webinar: Een (zo) SMART (mogelijk) jaarplan

Vind jij het lastig om je plannen, doelen en acties concreet te maken? Hoe concreter en duidelijker, hoe beter je plan. Een manier om dit te doen is het SMART maken van je plannen, doelen en acties: oftewel een zo SMART mogelijk jaarplan.

De grondlegger van de A3 methodiek, Henk Doeleman, neemt ons mee in de tips en tricks om je jaarplan duidelijk en concreet te maken.

Tijdens de webinar geven we uitleg en voorbeelden over hoe je een jaarplan zo concreet en duidelijk mogelijk kan maken. Hoe beter je je jaarplan formuleert, hoe beter je kunt (bij)sturen en hoe effectiever je bent!

Meld je (gratis) aan op LinkedIn

Over A3 online

A3 online is een webapplicatie die je in staat stelt om gemakkelijk online jouw jaarplannen te maken, doelen te formuleren. Dit doen we met behulp van de A3 methodiek.

De A3 methodiek zorgt voor een gestructureerd en compleet overzicht van jouw strategie, doelen en actieplan op 1 A3. Zo zorg je dat je jouw plannen effectief kunt gebruiken, en gericht kunt bijsturen.

Een korte introductie van de A3 methodiek wordt gegeven in deze video:

Hoe werkt de A3 methodiek?

Meer info tijdens onze online demo

Ben je nieuwsgierig of A3 online ook voor jouw organisatie een goede manier is om (jaar)plannen te maken? Boek dan een vrijblijvende online demo!

Tijdens de online demo laten we je via een Zoom-meeting de ins- en outs zien van de A3 methodiek en A3 online en kun je al je vragen stellen. Via onderstaande link kies je een tijdstip dat voor jouw uitkomt!

Plan een online demo